Info

Coltings Nakna Sanning

Triatleten, entreprenören, författaren, debattören, och hälsokonnessören Jonas Colting ger sin syn på aktuella frågor inom träning, hälsa, kost och livsstil.
RSS Feed
Coltings Nakna Sanning
2016
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Nov 11, 2015
I del två av poddens fokus på kött har vi nu kommit till den delikata och i högsta grad aktuella frågan om kött och miljö! En fråga som präglas av lågt i tak, komplett konsensus samt en åsiktskonformitet utan dess like! Men är det verkligen KÖTT som är det största miljöhotet? Räddar vi verkligen världen genom att sluta äta kött? Och har den veganpropagerande filmen Cowspiracy verkligen rätt när de säger att köttindustrin står för 50% av alla växthusgaser?
Svaret är naturligtvis nej, nej och NEJ! Podden tar itu med den politiskt färgade veganismen och ställer frågan NÄR I HELVETE naturligt betande djur, som funnits på jorden i miljoner år, blev samtidens stora klimatbov och potentiellt sett jordens undergång.
Dessutom samlar vi ihop intrycken ifrån reaktionerna ifrån förra veckan samt bekänner digitala ovanor, längtan efter det tysta och varför Jonas aldrig har ytterkläder på sig.
Coltings Nakna Sanning 33 will blow your socks off!
1 Comments
  • almost two years ago
    Björn
    5 minuters snack om hur det känns när man förlorar en dator eller loggar på gästkontot... Hur många stänger av innan väsentligheterna kommer? Skaffa ett konto på Dropbox och lägg allt där. Sedan lite mer rundsnack som intresserar... vem?
    Scrolla fram till 39:00 och lyssna på en riktigt, riktigt bra podd!