Info

Coltings Nakna Sanning

Triatleten, entreprenören, författaren, debattören, och hälsokonnessören Jonas Colting ger sin syn på aktuella frågor inom träning, hälsa, kost och livsstil.
RSS Feed
Coltings Nakna Sanning
2016
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Nov 5, 2015
Det stora samtalsämnet den senaste tiden; KÖTT! Vi går på djupet och tar ett helhetsgrepp på kött under de två kommande avsnitten. Vi börjar med kopplingen mellan kött och hälsa! Är kött verkligen farligt? Hur kan det enda födoämnet som vi med säkerhet vet att människan livnärt sig på i flera miljoner år helt plötsligt vara dåligt för oss? Vad betyder WHOS;s omtalade studie och exakt hur mycket har massmedia förvrängt bilden av sanningen. Ska vi skylla bacon för det som snarare har med medföljande ketchup, juice och pommes frites att göra? Hur fel ute är veganerna egentligen och vilka hälsorisker löper man när man utesluter kött ur dieten. Hur rätt har Homer Simpson när han undrar varför vi inte ska äta djur när de är gjorda av kött?
Ovanpå allt om kött så pratas det simning, minnen från förr, ifrågasättandet av sjävbilder och identitet, varför Allt för Sverige är så bra, samt spridda skurar av låtreferenser ifrån 80-talet.
Avsnitt 32 av Coltings Nakna Sanning är rena dynamiten!
0 Comments