Info

Coltings Nakna Sanning

Triatleten, entreprenören, författaren, debattören, och hälsokonnessören Jonas Colting ger sin syn på aktuella frågor inom träning, hälsa, kost och livsstil.
RSS Feed
Coltings Nakna Sanning
2016
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April


All Episodes
Archives
Now displaying: December, 2015
Dec 30, 2015

Vad har varit hetast, bäst, mest och värst under 2015? Missa inte vårt poddavsnitt som är inspelat under årets sista skälvande dagar under jublande pukor och trumpeter med champagnen på kylning!

Dec 18, 2015

Tänk om studier visade att 12% av Sveriges befolkning dog av C-vitaminbrist eller av drunkning eller av trafikolyckor. Det hade blivit ett ramaskri, en nationell kraftsamling och hela Anslagstavlan full med statlig information!

I det 38;e avsnittet av Coltings Nakna Sanning talar vi ut om den förbannade vilohetsen som håller på att ta kål på stora delar av befolkningen! Vi umgås också i efterdyningarna till Lucia Swimrun och pratar i vanlig ordning lite grann om kött. Dessutom, om Jonas första förkylningsdagar på fyra år!

Späckat, laddat och explosivt! Don´t miss out.

Dec 9, 2015
Vart går gränsen mellan ansträngning och smärta? Hur ont får egentligen ”ont” göra? Är ansträngning värt smärta och framför allt, är det egentligen nyttigt för oss? 
Och hur tänker man runt smärtan? Handlar det bara om Rocky Balboa-mentalitet eller finns det andra tricks?
Avsnittet är inspelat på Apollo Sports anläggning Thanyapura i Thailand, helt i anslutning till den intensiva träningsvecka som avslutades med en intensiv och syresmäktande aquathlon som fick deltagarna att kippa efter andan.
Dessutom berättar Jonas om de pikanta detaljerna bakom den tredje pungkulan och hur det känns att cykla 18 mil i badbyxor.
Allt detta och mycket mer i 37;e avsnittet av podden Coltings Nakna Sanning!
Dec 3, 2015
I avsnitt 36 av Coltings Nakna Sanning pratar vi om varför triathlon är den perfekta barn- och ungdomsidrotten! Vi pratar om varför barn och ungdomar ska träna mycket och ofta. Vi pratar om varför det är viktigt för barn att tävla och mäta sig och hur dumt det är att försöka eliminera alla moment av motgångar och svårigheter. Samtidigt tar vi en kraftfull ställning mot tidig elitsatsning och utslagning.
Men att träna mycket och ofta är INTE nödvändigtvis att elitsatsa!
Podden är inspelad på Thanyapura i Thailand och doftar den här veckan av kokos, solvarm hud och havsvatten. Don´t miss out!
1