Info

Coltings Nakna Sanning

Triatleten, entreprenören, författaren, debattören, och hälsokonnessören Jonas Colting ger sin syn på aktuella frågor inom träning, hälsa, kost och livsstil.
RSS Feed
Coltings Nakna Sanning
2016
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April


All Episodes
Archives
Now displaying: July, 2015
Jul 29, 2015
Är den egentliga drivkraften med träning att vara snyggare naken? Hur mycket fåfänga är egentligen OK? Vi pratar om fitness- pch samhällsideal kontra verkligheten med idrottare i funktionella kroppar. Varför har svankande tjejer på Instagram blivit utseendenorm och hälsoideal för så många tjejer. Men så mycket mer! Vi gör upp med de svenska dietisterna och sågar dem vid fotknölarna. Därtill blir det semesterminnen, en hyllning till det skrivna ordet, personlighetsutveckling, djupsinniga funderingar och högläsning ur Knausgård. Möjligen också lite naket. Including but not excluding.
Jul 22, 2015
Vi pratar om elitidrottens krav, förutsättningar, berättigande, fördelar och flippsidor. För individen och för samhället. Elitidrottens vara eller icke-vara, helt enkelt! Dessutom sågar vi apoteket (igen!), pratar om gluten och Jonas funderar över livet, simning och varför han kom sent till inspelningen.
Jul 16, 2015
Pirret i magen, det är vad som driver Elin till att ta sig an allt större utmaningar. I det här avsnittet berättar hon om det, och om hur hon har gått från agility med hundar, till att fullfölja en svensk klassiker, till att stå överst på pallen i Stockholm Swimrun och Stockholm Aquathlon. Dessutom avslöjar hon att Jonas Colting inte har lärt henne någonting, överhuvudtaget.
Jul 8, 2015
Ett år efter det här makalösa projektet berättar Jonas storyn om de sex veckorna när han simmade 640 kilometer och samlade in 716000 kr till WaterAid.
Jul 1, 2015

I avsnitt fjorton av Coltings Nakna Sanning träffar Jonas sin bror Fredrik Colting.Fredrik berättar om varför han äter råa hjärtan, rå lever och rått allt. Mamma ger sin syn på rå kyckling.

1