Info

Coltings Nakna Sanning

Triatleten, entreprenören, författaren, debattören, och hälsokonnessören Jonas Colting ger sin syn på aktuella frågor inom träning, hälsa, kost och livsstil.
RSS Feed
Coltings Nakna Sanning
2016
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April


All Episodes
Archives
Now displaying: June, 2015
Jun 24, 2015

I avsnitt 13 tar vi ett brett grepp på fenomenen överträning och stress. Vad är det för något, hur hänger det ihop och hur tacklar man problemen om man känner att man är drabbad.

Jun 17, 2015

I avsnitt 12 besvarar vi en lång rad av frågor, samtidigt som vi kolhydratnjuter i högan sky.

Jun 10, 2015

Olof, en av Swimrunvärldens största hjältar, är med oss på telefon och berättar om sina bedrifter och sin resa. Dessutom berättar vi om den omänskliga, ständigt glada och moralhöjande David, som varit med och arrangerat Borås City Triathlon och Borås Swimrun, och samtidigt slutfört båda banorna. I veckans avsnitt hyllar vi Olof och David och alla andra som inspirerar oss genom sättet dom tar sig an utmaningar.

Jun 3, 2015

Det tionde avsnittet släpps i början av juni, även om det känns som november ute. Vädret får sig en rejäl känga och gluten får sig en mediumkänga. Resten av avsnittet handlar om den underbara sport vi kallar swimrun, bland annat berättar Jesper Mars om hur det hela började.

1